Äntligen fixat bensinkranen.

Bränslekranen har droppat lite efter körning när motorn stannats.
Efter lite felsökning och diskussion på några blackbirdforum så var den mest troliga felorsaken fel på vacuum membranen i kranen. Ringde och kollade med Honda men dom sålde bara hela kranar till ett hutlöst pris. Hittade reparationssats på E-Bay, bägge membranen, o-ring, fjäder och fyra skruvar. Tog några veckor för leverans från USA och sen har jag inte haft tillfälle förrän idag.
Tömma tanken, ta bort tanken från cykeln och vända upp och ner för att komma åt smidigt. Lossa de fyra skruvarna och ta bort locket och fjädern. Sedan kunde spacern med membranen på var sin sida lossas. Bort med gamla membranen och dit med de nya sen montering i omvänd ordning.
Torrt och fint efter provstart.

2015-11-01 18.31.58
Gamla sprucka till vänster Nya monterade på spacern till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.