En kvällstur till Björkö

Vädret klarnade upp under sen eftermiddag och med tanke på väderutsikterna för helgen passade jag på att ta en kvällstur.
Hamnade i Torslanda och kollad in läget vid Hjuviks brygga. När jag ändå var i närheten så ställde jag mig i färjekön till Björkö. Hmmmm, varför inte.
2015-07-24 19.37.55 2015-07-24 19.41.34
Ner till hamnen och glasskiosken. Traskade runt och kikade på båtarna i gästhamnen medan jag mumsade på glassen. Skulle just till att ge mig av hemåt när en kille (eller yngre gubbe kanske är mer rätt) kom fram och började snacka hoj. Själv hade han Ducati och ojade sig över hur lite kört det blivit i år. En halvtimme hojsnack senare åkte jag till färjan och sedan hem igen. Lite lagom ändå känns det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.